Půjčovna vybavení Kontaktuj nás

Zevl a FRski párty ve Francii 2018

16. - 25.Březen 2018 (9)
10 500 Kč
V ceně je 7 nocí, 6 denní skipas, doprava busem, pojištění ck, fotograf... V ceně není: pobytová taxa cca 1 euro/os/noc, vratná kauce, povlečení a ručníky.

Tato akce již proběhla. Ale nemusíš se bát, pořádáme plno dalších akcí!

Popis akce

Již 7. ročník legendární Francie se nám opět blíží!

Zevl a Frski Francie je událost tvořená pro všechny naše příznivce, kteří chtějí naplno prožít týden v té nejlepší partě! A je úplně šumák, jestli chceš hrotit triky v parku, nebo jen zevlit v chillu. Káždý má šanci si tento event užít dle svých představ.

Pokud si loni vynechal, tak tady servírujeme report, ať snáž chytneš vlnu.

 

Zevl a FRski párty 2017 from BUSSAN on Vimeo.

Tato událost je jen pro zvané! Zájezd je pořádán CK Exim.

Lokalita

Letos se bude pro změnu řádit o pár údolí vedle, a to v Les 2 Alpes! Středisko nabízí spoustu vyžití jak na sjezdovkách, tak mimo ně. Nejednou jsme již poctili toto středisko naší návštěvouSnowpark je dosti zábavný pro každého jezdce. Najdeš tam vše – od jednoduchých překážek až po velký kickery. Je tedy úplně jedno jestli jestli už jsi ostřílený rider, nebo poprvé nasadíš naše testovací freeski lyže a vydáš se na svah. Pro Zevláky nebude opět chybět chill zóna s lehátky, a párty people zase nadchne Pano bar ve 2600 metrech s Djs. Online web-kameru z L2A najdeš tady.

Doprava

Je  tradičně zajištěna z Kladna luxusním busem společnosti Vega Tour. Přisednout je možné po předchozí domluvě v Praze, Plzni atd…

Ubytování

Skromné apartmány po 4, nebo po 6 v Residenci 1650. Apartmán pro 6 disponuje vlastním soc. zařízením, kabinou s palandou, ložnicí, obývákem s rozkládací pohovkou a kuchyňkou. Apartmán pro 4 totéž bez ložnice. Pokoje jsou vybaveny jednoduše, ale dostatečně. V každém pokoji je dance floor a bar. Do centra je to pár kroků a na svah taky. Vratná kauce je cca 300 éček za celý pokoj a platí se na místě. Pobytová taxa cca 1 e/osoba/noc se platí také na místě. Povlečení není v ceně.

Program

Tradičně nebudou chybět ranní rozcvičky, testování lyží, video a fotoshooting, grilling na svahu, společné mecheche a spousta dalšího…

  • 0.den

    Odjezd v pátek večer ve 22:00 z Kladna. První seznamovačky...

  • 1.den

    Nákup vinných zásob v supermarketu v Brianconu. Příjezd do střediska, ubytování a welcome párty...

  • 2-7.den

    Na programu je 6 dní řádění, ježdění a zábavy všeho druhu.

  • 8.den

    Balení, předání pokojů a odjezd v dopoledních hodinách. Zastávka v Brianconu v obchoďáku. Nákup suvenýru a pochutin pro ty, co bohužel nemohli jet s tebou.

  • 9.den

    V neděli v ranních hodinách je plánovaný příjezd do ČR. Loučení a návrat zpět do kruté reality...

Další akce

2014-2024 © Bussan - Way to adventures

S dobrodružstvím v navrhnul drdek.cz